Pre pekárne je voda dôležitým faktorom, ktorý ovplyvňuje konečnú kvalitu výrobku. Voda sa tu používa vo výrobnom procese ako prísada do samotného výrobku, pri príprave pečiva, na postrekovanie pece parou alebo na umývanie plechov na pečenie.
Z týchto dôvodov je potrebné dodávať do pekárne vodu najvyššej kvality, bez cudzích chutí a pachov, čo však nie je možné bez jej úpravy.
Tvrdá voda, ktorá spôsobuje napríklad usadzovanie vodného kameňa, upcháva trysky, cez ktoré sa do pece počas pečenia vstrekuje para. Zvýšená tvrdosť vody má za následok aj zvýšenú spotrebu čistiacich prostriedkov pri umývaní plechov na pečenie a iných výrobných zariadení. Vďaka správnej úprave vody je vždy zaručená kvalita výrobkov a životnosť používaných zariadení.
Typické procesy, ktoré vykonávame
- Zmäkčovanie vody (odstraňovanie tvrdosti vody, ochrana proti znečisteniu)
- Reverzná osmóza (plošné odstránenie všetkých druhov znečistenia)
Každý zákazník je pre nás dôležitý
Ponuky nerobíme len tak od stola. Telefonujeme, stretávame sa, diskutujeme, analyzujeme a dodávame komplexné riešenia na mieru.