Voda je dôležitým prvkom kaviarní, reštauračných zariadení a celého gastronomického odvetvia, preto ju možno považovať za predpoklad úspešného podnikania a spokojnosti zákazníkov v tomto sektore.
Kvalita vody určuje chuť kávy a horúcich nápojov, ovplyvňuje chuť jedál a kvalitu výsledku umývania riadu. Správne upravená voda v gastronómii má pozitívny vplyv na životnosť a účinnosť používaného zariadenia, ako sú kávovary, umývačky, konvektomaty a iné zariadenia.
Typické procesy, ktoré vykonávame
- Zmäkčovanie vody (odstránenie vápenatých a horečnatých iónov, čo zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa vo varnej kanvici, umývačke, bojleri, na stenách hrncov a pod.)
- Odstránenie železa a mangánu (eliminácia železitého zápachu, horkej pachuti, korózie zariadenia a potrubia)
- Filtrácia (odstránenie chlóru a jeho zlúčenín pre lepšiu chuť vody a pokrmov)
Každý zákazník je pre nás dôležitý
Ponuky nerobíme len tak od stola. Telefonujeme, stretávame sa, diskutujeme, analyzujeme a dodávame komplexné riešenia na mieru.